solier

Verden av Aeilsar (VaA) er en middelalder type verden, hvor sverd og bue hersker på slagmarkene. Der er også magi av forskjellige typer og skapninger som de mektige dragene.

VaA har et bredt spekter av raser, kongedømmer, monster, etc..

Vi vil sette ut mer innformasjon og et kart av deler av verden, når boken nærmer seg lanseringsdato.

*****

Mennesker

Mennesker er en av de mest vanlige rasene i VaA. De har mange kongedømmer rundt om i verden or er ofte i krig med andre kongedømmer. Mennesker i VaA er lik som i vår verden, men har spesielle evner som ennå ikke har blitt oppdaget eller aksepter i vår verden.

Mennesker i VaA utmerker seg i handel, landbruk og spesifikk håndverk. Mennesker er litt gode på alle områder.

Mennesker har samme kropps størrelse som i vår verden. Størrelse, høyde og utseende varierer mye.

*****

Alver

Alvene er en av de eldste rasene i VaA. De er ikke så rikelig i antall som menneskene, men alvenes magi er mye mer potent enn motparten mennesket.

Alver har mange spesielle evner, de er vis og karismatiske. De har også evnen til å eldes langsommere og derfor kan de leve så lenge som 300 år uten magisk hjelp.

Alvene utmerker seg i diplomati, magi og alvisk relatert håndverk.

Alver er slanke, gjennomsnitts høyde for voksne kvinner er rundt 150-160cm og 160-170 cm for voksne menn. Alvene er ansett som veldig attraktiv til menneskene og derfor faller mange mennesker lett for alver.

*****

Khitanaer

Khitanaer er en katte lik rase, med kort pels og prikker som en gepard eller striper som en tiger. De er en mektig kriger rase som bruker den bedre halvdelen av livet for å utmerke seg i kamp. Deres ære i kamp er velkjent.

Khitanaer har mange spesial evner og de er både sterke og smidige. De kan bli opptil 80 år gammel.

Khitanaer utmerker seg i fiske, kamp, og khitana relatert håndverk.

Khitanaer er høy og størrelsen varier litt, de kan være muskulær eller slanke. Gjennomsnitts høyde for voksne kvinne er 180-195 cm or 195-210 cm for voksne menn. De er sett på som skumle, men de som kjenner en khitana vet at utseende kan være misvisende.

*****

Dverger

Dverger er som alvene ikke veldig folkerik og er også en av de eldste rasene i VaA. De er en av de mest kamp herdete rasene i verden, som et resultat av mange angrep fra andre raser.

Dverger har mange spesielle evner og har god kroppsfysikk og er veldig spirituelle. Dvergene som alvene har også evnen til å eldes langsommere enn andre raser og kan bli så gammel som 200 år.

Dverger utmerker seg i gruvedrift, konstruksjon og dvergisk relatert håndverk.

Dverger sitt utseende er lik mennesket, bare kortere og mer robust kroppsbygning. Menn får skjeggvekst allerede i ung alder til sammenlikning med menneskene. Gjennomsnitts høyde for voksne kvinner er 130-140 cm og 140-150 cm for voksne menn.

*****

Aoner

Aoner er en revelignende rase som har lange myke haler og ser ikke særlig skremmende ut, men som med khitanane kan utseende villede. De har forskjellige farger og er ikke en meget folksom rase, men er mer folksom en alvene og dvergene. De trekker magi fra elementene og bare alvenes magi kan måle seg med aonene.

Aoner har mange spesielle evner og er svært intelligente og smidige. De lever til å bli så gammel som 100 år.

Aoner utmerker seg i smykke laging, magi og aon relatert håndverk.

Aoner er en av de laveste rasene i verden og har en slank kropps bygging. Gjennomsnitts høyden for voksne kvinner er 120-130 cm og 130-140 cm for voksne menn.

*****

Vargoner

Vargoner er en ulvelignende rase og har en hale som en ulv. Hele kroppen er dekket av pels. Fargene er vanligvis i grå

i forskjellige variasjoner. Svart, hvit og brun eller en miks kan noen ganger bli sett. De er en litt mer folkerik rase enn aonene.

Vargoner har mange spesielle evner og har en utmerket ferdighet og er intelligente. De kan bli 100 år gamle.

Vargonene utmerker seg i jakt, diskresjon og vargon relatert håndverk.

Vargonene har slanke kropper med synlige muskler. Gjennomsnitts høyde for voksne kvinner er 160-170 cm og 170-180 cm for voksne menn.

*****

Orcer

Orcene er en folksom rase, også en av de eldste rasene I VaA. Orcene går often til krig med de andre rasene. Orcene forenes lett under en sterk leder.

Orcene har mange spesielle evner, de er sterke og veldig spirituelle. Orcene lever til de blir rundt 70 år.

Orcene utmerker seg i treverk, krig, og orc relatert håndverk.

Orcene har matt grønn hudfarge og er veldig muskuløs, til og med kvinnene er veldig muskuløse sammenliknet med andre raser. Gjennomsnitts høyde for voksne kvinner er 160-170 cm og 170-180 cm for voksne menn.